Få tillbaka leendet igen

Att tappa en tand kan vara en stor sorg. Det kan innebära en helt annan bild av dig själv eller en känsla av att åren går. Därför är det viktigt att du kan ersätta tanden med en helt ny om du vill.

Tänder är egentligen till för att kunna bita av mat och sedan tugga den. Det är så pass viktiga funktioner att du kan svälta om du inte har tänder. Och du kan få stora problem med magen och näringsintaget om du inte tuggar maten ordentligt. Tänder är därför inte en skönhetsdetalj, även om de fyller den funktionen också. Men de fyller även ytterligare en funktion och det är att ett leende både gör dig och din omgivning gladare. Uttryck som att “om du ler så blir du gladare” är bevisat sant. För när du ler släpps en slags lyckohormon ut i din kropp. Så visst är det väl synd om du slutar le för att du tappat en tand eller två?

Hjälp inom tandvården i Stockholms län

När du söker upp tandvården i Stockholm så kommer du att få precis samma vård som du får i övriga landet. Men det som kan skilja sig är att du har många fler kliniker att söka hjälp på. För att få ett tandimplantat i Stockholm ska du först uppsöka en tandläkare som kan bedöma ditt behov av ett implantat och även skicka dig vidare. Därefter sker en ordentlig undersökning, tillverkning och insättning av ditt nya implantat. Lätt va?