Gå in och ut ur ett rent trapphus

Vem sköter städningen i ert trapphus? Hur alla lägger upp det är väldigt olika. En sak de har gemensamt är att det måste städas. Det är smidigt att hålla trapphuset rent med hjälp av städare.

Anlita ett städföretag för att sköta er trappstädning. Ni behöver inte göra den själva eller låta någon av de boende göra den. Med hjälp av ett företag kommer trapphuset att vara renare än aldrig förr. Låt de boende och besökande gå in i ett rent trapphus. I sjuktider är det extra viktigt att trappstädningen sköts. Städföretaget tar även bort bakterier på utsatta ställen som dörrhandtagen och räckena. Finns det en hiss i trapphuset städas även denna. De som arbetar inom städfirman vet hur de ska städa snabbt och effektivt för att få det rent. De vet vilka medel de ska använda och vilka städverktyg som behövs.

Miljövänligt och doftfritt

När man gör en trappstädning är det några saker man bör ta i beaktande. Vilken doft ska det vara där inne? Många lider av allergier som starka dofter kan framkalla. Det finns även de som drabbas av huvudvärk när det är en starkare doft. Vilken doft man ska ha är upp till var och en, men i ett trapphus är det bra att ha en neutral eller en svag doft. Man kan även tänka på att fråga vad de använder sig av för medel. Kontakta olika städfirmor för en offert, berätta hur stor yta det gäller samt hur ofta de ska komma.