Flyttfirma i Stockholm när man behöver

Många anledningar gör att man som privatperson behöver en flyttfirma i Stockholm. En av dem kan vara att man inte har någon som kan hjälpa i den stunden.

Kristin satt hemma vid köksbordet och bläddrade i morgontidningen med kaffekoppen i handen. Hon förde koppen till munnen men stannade i rörelsen. Ställde ner koppen och plockade upp sin mobil. Hon knappade in ett nummer som stod på den uppslagna sidan där en lägenhetsannons fanns. Samma eftermiddag satt hon i bilen på väg till Solna för att titta på lägenheten.

Efter visningen hade hon bestämt sig och lade genast ett högre bud. Till sin förvåning fick hon lägenheten med löfte om att ta över den med det samma. Vilket hon sa ja till. Det var inte förrän hon var på väg hem som hon insåg att ingen var hemma och kunde hjälpa henne att flytta alla saker. Hon behövde hjälp.

Flyttfirma kom till undsättning

Hon började med att kontakta jobbet och ta ut några semesterdagar kommande vecka. Här gällde det att skynda. En flyttfirma i Stockholm hade möjlighet att hjälpa henne vilket gjorde livet mycket lättare. De hade undrat om hon ville ha packning och flyttstäd men det skulle hon ha tid att klara själv.

De kommande dagarna blev fyllda av packande och slängande av saker hon inte ville ha med sig en flytt till. Till sist stod det lådor överallt i lägenheten och väntade på transport. Något som kom veckan därpå. Hon öppnade lägenheten för flyttpersonalen och åkte sedan till sin nya adress för att möta. Tänk att allt hade gått så bra ändå.

Publicerat den
Kategoriserat som Flytt